Diva Professional Styling
er en engelsk, familie-eid bedrift basert i London. Alle produktene er designet, utviklet og testet i England og de bruker, pris-vinnende frisører til å salongteste og godkjenne alle produktene. Derfor vil du finne disse produktene i salongene til mange av verdens beste frisører som for eksempel, Trevor Sorbie, Charles Worthington, Richard Ward, Brooks and Brooks, Regis, Mahogany, Headmasters, Sean Hanna for å nevne noen! Produktene har også blitt brukt backstage på diverse kjente programmer og filmer, som den siste James Bond filmen Skyfall, og de populære tv-programmene, Downtown Abbey og Dancing on Ice.

DIVA’s multi prisvinnende produkter selges hos salonger og leverandører i 30 forskjellige land og er faktisk den største merkevaren til engelske frisør-grosister!
Diva har utviklet et bredt spekter av produkter som dekker de fleste føn og styling områdene. Når de utvikler et produkt så forsikrer de seg at det er det beste produktet i prisklassen, så man kan alltid være sikker på at man får et kvalitetsprodukt.