Kjære frisør !

Hair In Time (HIT) er en rendyrket distributør av profesjonelle frisør produkter, og vi selger kun til frisørbedrifter. Vi startet opp i 2010 og har nå et fullsortiment produktspekter, med fokus på kvalitet, helse og miljø. Hair In Time satser bl.a på grønne, økologiske og miljøriktige produkter uten parabener og andre helsefarlige stoffer. Vi kan tilby de beste, mest naturlige produkter, samt et design og utvalg som er virkelig flott og – i tiden. Mange forbrukere blir mer og mer bevisste vedrørende innholdet i de produkter man bruker.

Vi har fra oppstart ført Zenz Therapy og PurePact- de reneste økologiske pleie og stylingserier. Meget anerkjente serier som er et must for salonger som har fokus på frisørenes og kundenes helse. Vi har nå utvidet vårt produktspekter på dette området med parabenfrie og trendy Gold Products og den svanemerkede serien Zenz Organic. Disse serier har stor suksess i hjemlandet Danmark og andre land hvor de er lansert. Rene produkter er fremtiden !

Forbrukere og frisører har nå for alvor fått opp øynene for hvor viktig og avgjørende produktenes innhold har for egen helse. Vi ser helt klart at de salongene som i dag satser mer mot den «grønne linje» har stor suksess. Så nå gjelder det å følge med ! Alle våre produktlinjer er sterkt representert på «positivlisten» for frisørprodukter.

Vår organisasjon er i utgangspunktet spesialister på hairextension. Vi har nå utvidet vårt produktspekter til å være landets beste både vedr. kvalitet og bredde.Vårt utvalg er stort innenfor keratin-extension, tape-extension og click on/click off. Vi er spesielt stolte over å kunne være en av 2 leverandører i Norge på SHE hairextension.

Frisør-rekvisita av beste kvalitet – til en meget gunstig pris. Kjente varemerker og produkter som vi kan forsikre er av topp kvalitet.

Med Vennlig Hilsen

Claus – Morten Østby

Daglig leder