Hvorfor miljøfokus?

Vår ambisjon er å tilby de beste og mest miljøvennlige produkter for frisører og kunder som har problemer med allergi, astma og hudeksem. Det er en kjennsgjerning at 40% forlater frisøryrket i løpet av 5 år. Å kunne arbeide i, og besøke en frisørsalong uten å få pustebesvær er målet.

Personene bak Hair In Time har drevet frisørsalong , som er sertifisert som MILJØFYRTÅRN siden år 2004. Vi har hatt fokus på dette området i mange år og er genuint opptatt av en positiv utvikling på dette området.


ØKOLOGISKE PRODUKTER

Det har i de seneste år vært stor interesse for økologiske produkter, både innenfor mat, klær,rengjøringsmidler, hudpleie mm.Og det kommer stadig nye varegrupper, som kan skaffes i en økologisk utgave.Det åpnes kontinuerlig forretninger, som med stor suksess satser på økologiske varer.Man kan sågar nå også kjøpe økologisk brennstoff(Bioethanol) og det stopper helt sikkert ikke her. Heldigvis, kan vi si, for hvem kan mislike at produktene kan bli renere, og at det blir tilsatt langt færre kjemiske og syntetiske stoffer ?

Hos Hair In Time er vi spesielt dedikert henimot økologiske og rene produkter, og vi er stolte over å være en pådriver og satse på å utvikle leverandørsiden slik at frisørene, og deres kunder får en bedre hverdag. Dette ved å presentere grønne, økologiske og miljøriktige produkter uten parabener og andre helsefarlige stoffer..

Vi er stolte over å samarbeide med den danske organisasjonen Icon Hairspa www.iconhairspa.dk.
Danmark er et foregangsland vedr. fokus på positiv utvikling i frisørbransjen. Miljøet i frisørsalongene,frisørenes helse,grønn utvikling. Ingen er kommet lenger enn danskene på dette området. Icon Hairspa og Zenz-salongene er en stor årsak til dette.

Felles for alle økologiske serier fra Hair In Time er:
  • 100 % fri for parabener
  • Stort innhold og 100 % rene eteriske oljer
  • Inneholder ikke syntetisk parfyme
  • Kun naturlige duftstoffer
  • Økologisk serifiserte ingredienser
  • Ingen syntetisk silikon
Hair In Time vil fortsette med å satse økologiske produkter,og vil alltid strebe etter å kunne tilby de beste og mest effektive økologiske produkter på markedet til den profesjonelle frisør.