KJØPSVILKÅR:


1. Priser
Alle priser er netto, eks. moms og frakt. Vi forbeholder oss retten til prisendringer som skyldes endringer i valutakurser ,innkjøpspriser eller feil i registrerte data.

2. Ordre/ Levering
Dersom vi mottar bestillingen innen kl.12 – så vil vi etterstrebe å sende varen/bestillingen samme dag. Forsendelsen pakkes og sendes senest 24 timer etter bestilling. Leveringstiden avhenger av Posten/fraktselskapets effektivitet, men erfaring tilsier at leveringstiden er 1-3 dager avhengig av distrikt. Dette er kun å anse som veiledende leveringstider. Dersom leveransen ønskes garantert levert påfølgende dag, så kan man avtale ekspress-leveringer. Til dette er det egne fraktpriser.

3. Fraktkostnader/fakturagebyr
Hair In Time benytter systemet reell frakt over sine kunder. Eventuelle restordre leveres fraktfritt

4. Betaling/faktura
Standard kreditt-tid på faktura = 14 dager. Purregebyr belastes med til enhver tids gjeldende sats pr. forfalt faktura.

5. Reklamasjon/Retur
Kunden forplikter seg til å kontrollere mottatte varer innen 10 virkedager fra mottak av varen. Dersom kunden dokumenterer at produktet ikke er som forutsatt, eller fungerer som forutsatt, må kunden melde dette til HIT slik at det kan iverksettes tiltak- i fellesskap.
Returer, reklamasjoner eller varebytter sendes til oss på avtalt måte. Legg alltid ved en kopi av følgeseddel/faktura og vær vennlig å angi årsaken til reklamasjonen, returen eller varebyttet- så utførlig som mulig. Frakter i samband med bytter eller returer betales av kunden. Ved godkjent reklamasjon tilbakebetales alle dine utlegg, såfremt de sendes ifølge avtale.

6. Salgspant
Hair In Time A/S har salgspant i de solgte varer som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen, med tillegg av renter og omkostninger, jfr. Pantelovens §3-14

7. Ansvarsbegrensning
Hair In Time sitt erstatningsansvar er begrenset opp til fakturert verdi av gjeldende vare. HIT er ikke erstatningspliktig for kjøpers indirekte tap eller skade på eiendom forårsaket av produkter levert fra Hair In Time A/S.

8. Endring i vilkårene
Hair In Time A/S forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår,herunder som følge av endringer i lovgivningen.